naar verbinding en leven vanuit je hart

Praktisch

Mijn praktijk is gelegen in Zichem, Hoornblaas 129, tussen Westerlo en Diest op 1,5 km van het station van Zichem.
Er is een bushalte in de buurt op de Reppelsebaan of Turnhoutsebaan (de Lijn Diest-Geel). De GPS stuurt je weleens naar het nr 139. Dan ben je te ver. Rij dan terug in de richting van het rondpunt. Het is het eerste huis links tegen de straatkant met de okergele deur en bord van Sentire. De ingang is de geschilderde deur aan de voorgevel van het huis. 

Een sessie duurt 1,5u. en kost 70 euro.
Je kan ook een leertraject vragen van 5 coaching sessies via NEL vzw. Deze kosten 90 euro per sessie (1,5u). Hiervoor kan je subsidie aanvragen bij KMO-P (30% tussenkomst van de overheid). 

Vanaf 1 oktober 2020 werk ik ook in groepspraktijk Amalgaam in Bunsbeek (Glabbeek) nabij Tienen op maandagavond en vrijdagvoormiddag.  Je kan hiervoor een afspraak maken of inschrijven bij mij.

Het is nodig om tijdig te verwittigen indien je niet aanwezig kan zijn. Liefst 24u vooraf.  Anders kan de sessie aangerekend worden.

Het rekeningnummer voor betalingen is: BE84 0016 0379 4259.

Mijn adres en ondernemingsnummer is:

Ilse Van De Putte
Hoornblaas 129
3271 Zichem
0473/46.05.03
ilse.vdputte (apestaartje) sentire.be
BE 0822.921.274


View Larger Map
Ben je ontevreden of heb je een klacht, dan is het fijn als je dit eerst met mij bespreekt.
Voor emotioneel lichaamswerk® kan je bij blijvende klacht terecht bij NEL vzw, www.emotioneellichaamswerk.be t.a.v. Dymfna De Leeuw. Bij deze organisatie ondertekende ik ook de deontologische code.

Vele foto’s zijn eigendom van NEL vzw en haar aangesloten trainers. De meeste natuurfoto’s zijn van Laure Verheyden evenals de filmpjes. Graag een vraag vooraf als je deze graag wil gebruiken. De embryo-kind tekening in de visietekst is van Dirk De Kegel met dank voor zijn toestemming om deze te gebruiken.

'Vallen is menselijk, opstaan is goddelijk.'