naar verbinding en leven vanuit je hart

Praktisch

Mijn praktijk is gelegen in Zichem, Hoornblaas 129, tussen Westerlo en Diest op 1,5 km van het station van Zichem.
Er is een bushalte in de buurt op de Reppelsebaan of Turnhoutsebaan (de Lijn Diest-Geel). De GPS stuurt je weleens naar het nr 139. Dan ben je te ver. Rij dan terug in de richting van het rondpunt. Het is het eerste huis links tegen de straatkant. De ingang van de praktijk is de oude deur aan de voorgevel van het huis.

Een sessie duurt 1,5u. en kost 70 euro.
Je kan ook een leertraject vragen van 5 coaching sessies via NEL vzw. Deze kosten 90 euro per sessie (1,5u). Hiervoor kan je subsidie aanvragen bij KMO-P via je werkgever of zelf als zelfstandige als dit passend is bij jouw activiteiten (30% tussenkomst van de overheid). 

Omwille van de vele aanvragen voor sessies in mijn eigen praktijk zijn mijn activiteiten in groepspraktijk Amalgaam te Bunsbeek (Glabbeek) voorlopig on hold.

Het is nodig om tijdig te verwittigen indien je niet aanwezig kan zijn. Liefst 24u vooraf.  Anders kan de sessie aangerekend worden.

Het rekeningnummer voor betalingen is: BE84 0016 0379 4259. Je kan betalen in de praktijk zelf cash of met gsm (QR code scannen).

Mijn adres en ondernemingsnummer is:

Ilse Van De Putte
Hoornblaas 129
3271 Zichem
0473/46.05.03
ilse.vdputte (apestaartje) sentire.be
BE 0822.921.274


View Larger Map
Ben je ontevreden of heb je een klacht, dan is het fijn als je dit eerst met mij bespreekt.
Voor emotioneel lichaamswerk® kan je bij blijvende klacht terecht bij NEL vzw, www.emotioneellichaamswerk.be t.a.v. Dymfna De Leeuw. Bij deze organisatie ondertekende ik ook de deontologische code.

Vele foto’s zijn eigendom van NEL vzw en haar aangesloten trainers. De meeste natuurfoto’s zijn van Laure Verheyden evenals de filmpjes. Graag een vraag vooraf als je deze graag wil gebruiken. De embryo-kind tekening in de visietekst is van Dirk De Kegel met dank voor zijn toestemming om deze te gebruiken.

'Vallen is menselijk, opstaan is goddelijk.'