naar verbinding en leven vanuit je hart

Massage

Aanraken en aangeraakt worden is een basisbehoefte. Het liefkozen van de huid biedt veiligheid, geborgenheid en zorgt voor lustervaring, ontspanning, zelfvertrouwen en ‘ik-ontwikkeling’ (jezelf ervaren als afgescheiden persoon van de omgeving). ‘Ik word aangeraakt’ betekent ook: ‘iets ontroert, inspireert, maakt indruk op me, windt me op of ontspant me. In tijden van stress of angst is er vaak geen of weinig tijd voor aanraken of aangeraakt worden.

Ik reik sensuele ontspanningsmassage aan waarbij ik jou masseer met mijn hart in mijn handen. Daarbij stem ik af op jou en ben ik liefdevol, teder en nabij aanwezig. Ik doe niets wat je niet wil. Het doel is dat je mag genieten zonder zelf iets ‘te doen’, met ruimte voor je eigen sensaties, gewaarwording, levensstroom, gevoel of ervaring.

Zo gewenst raak ik ook je geslacht aan. Het maakt integraal deel uit van je wezen. Het biedt de mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen, je lichaam als een geheel te ervaren, heling te brengen. Dit bespreken we vooraf aan de massage.

Ik blijf daarbij steeds zelf gekleed en ga niet mee in een seksueel samenspel.

Voor wie? Volwassenen
Prijs: 90 euro voor 1,5u

De tijden zijn incl. het gesprek vooraf en afronding.