naar verbinding en leven vanuit je hart

Individuele sessie

In een individuele sessie is er ruimte voor jou

  • voor coaching  op je levenspad
  • voor de verwerking of heling van persoonlijke gebeurtenissen
  • om ervaringsgericht te leren jezelf meer te ontspannen

Ik combineer gesprek met lichaamsgerichte methodieken.

Dit kan als groepswerk je niet aanspreekt of niet aangewezen is. Dit kan ook aanvullend of verdiepend zijn aan groepswerk of de drempel naar groepswerk verlagen.

Een individuele sessie is 70 euro en duurt 1,5u.

'Het was een heel fijne begeleiding, veilig en authentiek'.

(reactie cliënt)

 

Relatiesessie

In een relatiesessie is er ruimte voor jou en je partner

  • voor je eigen persoonlijke stukken
  • voor verbindende communicatie tussen jou en je partner

Soms is het aangewezen om individuele sessies en relatiesessies af te wisselen.

Een relatiesessie kost 90 euro. Een sessie duurt 1,5u.

Ademsessie

Bij een ademsessie lig je op de matras en ga je gedurende een langere tijd verbonden ademen. Ik ondersteun je daarin door mee te ademen of met een passende aanraking die een diepere ademhaling of ontspanning stimuleren. Dit gebeurt al of niet met muzikale ondersteuning. Tijdens deze sessie is er ruimte om met volle aandacht bij je lijfelijke gewaarwording en impulsen te zijn met de mogelijkheid om hieraan expressie te geven.

Bij meer ervaring zijn er ook ademsessies waarbij je doorademt zonder dat je iets hoeft met mogelijke impulsen, sensaties of emoties.

Een ademsessie duurt 1,5 uur en kost 70 euro.

Reiki-sessie

Reiki is een zachte manier van aangeraakt worden. Je ligt gekleed en je hoeft niets te doen. Ik leg mijn handen een tijdje op bepaalde plekken van je lichaam. Via ademhaling en ontspanning laat ik universele levensenergie via mijn handen stromen naar jou (open energetisch systeem). Het is niet mijn levensenergie die ik hierbij inzet (gesloten energetisch systeem). In de uitwisseling van jouw energie en deze universele energie ontstaat er een stroom die meer balans brengt. Elke ervaring is anders en weer nieuw. Reiki is Japans en betekent ‘universele levensenergie’ (Rei – Chi). Reiki werkt voor velen ontspannend en harmoniserend. Vaak is het ook pijnstillend en verzachtend.